esmaspäev, 17. oktoober 2016

Moositalgud 22.-23.10

Ringi salvedest hakkavad moosivarud tasapisi otsa saama ning õunahooaeg on täies hoos, seega on hea meel teatada, et lähme taas Ringi liikmetele Paulale ja Pluutole Karulasse külla MOOSITALGUTELE. Need toimuvad tuleval nädalavahetusel 22.-23. oktoobril Kaikas. Keedame õunamoosi koos lisanditega, kellel on mõni hästi maitsev parim vanaema-õunamoosi retsept kodus, siis võtke kaasa. Veel vaatame ka natuke ringi kohalikel kuplitel ja õhtul lähme sauna.
Eelmiste moositalgute õunte lõikamine moosi sisse
Kohale saab autoga, häälega, bussiga või mõnel muul viisil. Antslast Kaikasse on u 10 km ja ainuke buss Tartust Antslasse väljub laupäeval kell 11.15 ning sealt edasi Kaikasse alles kell 17. Vajadusel saab autoga Antslasse ka järele tulla.

Kaasa võtta: tühjasid klaaspurke (kui on, siis võib kohe mitu võtta), toidunõud, magamiskott ja lebomatt (magame sees), saunaasjad ja kaamera (et fotokonkursiks pilte teha ;) )

Küsimuste või transpordi pakkumise ning otsimise korral kirjutage Ringi listi või siiasamma blogi kommentaaridesse. Lisaks võib helistada ka Jürgenile (5653591) või Paulale (5218572).

Et teaksime toiduga arvestada, siis tulijatel palume ennast kirja panna blogi kommentaarides!

TALGULISED:
1. Jürgen
2. Triin
3. Keily
4. Artur
5. Kelli
6. Kairi
7. Gaša
8. Pihla
9. Olivia
10. Evelina
11. Linda
12. Kristinka
13. Kristiin

Näeme juba peagi!
Järgmisel hommikul ootusärevalt keedetud moosi purgi avamine

Sarnased postitused kategooriate kaupa



Lisavidina tegid Hoctro | Jack Book

5 kommentaari:

Unknown ütles ...

Jürgen tuleb!

Taavi Nuum ütles ...

Mitte et ma ise saaksin moositalgutel osaleda, aga pidasin oluliseks mainida, et kõigele mainitule lisaks on moositalgutel võimalik külastada ka Lõuna-Eesti kõige ehedamat peomöllu ehk Triinu Baari.

Anonüümne ütles ...

Artur tuleb ka!
Tulen kohale omal käel ning mis kell võiks kohale tulla?
Tagasiminekul oleks tore, kui keegi saaks pakkude mulle küüti :)

Anonüümne ütles ...

Linda ka!

Kristinka ütles ...

Kristinka vast kah koos Kristiiniga